Kuva: Seuran musiikkijaosto tekee monipuolista musiikkitoimintaa laulun ja esiintymisen merkeissä. Karaokea on laulettu jo yli kymmenen vuotta. Lisäksi seuralla on oma musiikkiyhtye.

Musiikkijaosto

Karaokepiiri

Pyhäjärven Nuorisoseuran virkeässä karaokepiirissä on laulettu jo yli kymmenen vuotta. Olemme päivittäneet karaokelaitteet uuteen Feelment Maestro.Pro sovellukseen.

Karaokepiiri alkaa 08.01.2024 klo. 17.00 ja 10.01 klo.17.00 Tervetuloa laulun ystävät

Karaokepiirin lauluharrastukseen on tullut kiitettävästi osallistujia. Näin ollen kokeilemme kaksi kertaa viikossa piiriä, maanantai ja keskiviikko klo 17.00 alkaen.

Tervetuloa laulamaan laadukkaaseen äänentoistoon, ja valitsemaan lempikappaleesi tuhansien laulujen valikoimasta!

Tervetuloa kaikki entiset ja uudet karaoken ystävät.

Karaoke kappaleet

Karaokepiiri toimii

Raija Miettisen ja Raija Savolaisen vetovastuulla. Karaokepiiriin on helppo tulla mukaan, vaikka kuuntelemaan aluksi!
Karaokepiiri kokoontuu maanantaisin / keskiviikkoisin klo 17-20 Toipilaspolku 8:ssa. Nyt siis rohkeasti aloittamaan uusi harrastus!
Karaokepiirin lukukausimaksu on 35 euroa, seuran jäseniltä 30 euroa. Kertamaksu 3,00 euroa, kevät kausi alkaa 9.01.2023 klo 17.00, kaikki tervetuloa laulun pariin.

Yhteystiedot Raija Savolainen p. 044 331 4312

Karaokelaitteiden vuokraaminen

Vuokraamme karaokelaitteita soittajan kera häihin, syntymäpäiville ym. tapahtumiin.
Karaokelaitteen vuokrahinta soittajineen 80 euroa/keikka. Lyhytaikainen n.3 tuntia.

Pitkäkestoiset karaoke tapahtumat esim. karaokelaulukilpailut, näistä sovitaan erikseen.

Yhteystiedot Raija Savolainen p. 044 331 4312

Osallistu karaokepiiriin, vuokraa karaokelaitteet tai tilaa yhtye keikalle.